«Tillbaka till Scandic

Scandic är fotbollens hotellkedja

Scandic erbjuder förmånliga priser till Svensk Fotboll. Avtalet med Svenska Fotbollförbundet gäller på alla våra hotell och innebär rabatt på individuell logi, gruppbokningar och möten sju dagar i veckan. Priset styrs av hotellets beläggning så genom att boka I god tid ökar chansen till högre rabatt.

Hitta & boka hotell

Planera resan och boendet I god tid. Gå in på www.scandichotels.se för att hitta det hotell som passar dig bäst.
Akutella priser m m finner du under rubriken nedladdningsbara filer.

Sammanfattning av avtalet hittar du här

Sportkortet för hela laget

SportkortetVåra absolut bästa priser har vi sparat till landets alla fotbollsspelare och bokas genom deras ledare. Med Sportkortet bor du och ditt lag till riktigt förmånliga priser och sover gott I sköna sängar. Kortet kan ansökas av tränare, lagledare och coacher för att sedan utnyttjas av hela laget. Det låga priset gäller i mån av plats på utvalda hotell för grupper från åtta personer, torsdag till söndag samt utvalda helgperioder och lov.

Gör ett smart val nästa gång det är dags för turnering eller träningsläger. Scandic ger dig och ditt lag bästa förutsättningar för att prestera på topp. Att sova på ett golv I en skol- eller gymnastiksal har säkert sin charm. Men när det handlar om att sova gott och vakna utvilad inför en viktig match eller tävling så har Scandic ett ordentligt övertag.

Läs mer om sportkortets alla fördelar och ansök på www.scandichotels.se/sport

Kontakt

Rickard Forsberg
Tel: 0709-735 571